Wechat id awek melayu

Posted by / 29-Nov-2017 06:15

Wechat id awek melayu

Natasha sememangnya hebat diranjang kamar dan dengan susuk badan 38c-27-40, sudah cukup sempurna bagi ku. Pertama sekali teman lelaki, yang kedua ialah rakan sekerjanya(yang kemudian menyebabkan dia berhenti kerja kerana lelaki itu terus memaksanya melakukan hubungan seks) dan yang terakhir ialah semasa one night stand, ketika itu dia mabuk di dalam satu kelab malam. "Awak berkata awak sudah tidak dara lagi, jadi saya anggap awak pernah melakukan hubungan seks? "Dalam tempoh lima bulan, pastinya awak kehausan seks, jadi bagaimana awak melepaskan kehausan ini? Aku rasa Dewi sudah teransang kerana nafasnya juga turun naik dan tiba-tiba aku nampak Natasha mencium leher Dewi dengan perlahan dan sesekali menuruni ciumannya ke bahu atau menaik ke bahagian telinga. Aku cuma tidak sabar menunggu bra Dewi dijatuhkan tetapi Natasha masih meramas-ramas buah dada Dewi di sebalik bra tanpa span itu. Lihat apa yang dilakukan oleh tangan Natasha", kata ku.

Dia juga memuji kepandaian aku dalam merangsang klimaksnya kerana dia berkata aku adalah lelaki pertama yang menghasilkan multiple orgasm dari lelaki yang pernah menidurinya sebelum ini termasuk teman lelakinya. Bila pertama kali aku dan Natasha mengadakan hubungan seks, semasa sedang merancang apa bentuk temuduga yang akan kami lakukan kepada calon-calon, dia berkata sudah hampir enam bulan dia kehausan seks. Dewi mengangkat kepalanya ke atas sedikit dan menutup matanya, mulutnya terbuka sedikit. Dewi akur dan perlahan-lahan dia menurunkan kepala dan membuka matanya.

Dia punya entri memang menarik siap dengan ayat-ayat gramatis dan power. K terus otak rasa terfikir-fikir akan isi kandungan entri. Seorang peguam yang pandai berfesyen dan pandai berkata-kata. Pasal dia pergi travel, pasal online shopping, keluarga ect.

Selalu pembaca bertanyakan macam-macam soalan pasal cinta kat dia. Blog dia juga banyak entri mengenai review filem, shopping online, entri yana samsudin pun banyak sebab dia die hard fans yana samsudin. Kalau lelaki nak stalk gambar-gambar comel dia jemput la masuk.

Walaupun satu entri panjang ibarat karangan 700 patah perkataan, tapi aku pasti pengikut dia tetap baca sampai habis. Mungkin status dia juga yang mempopularkan blog ini. Blog Nurul banyak menceritakan kisah hidupnya dari seorang pelajar menjadi seorang yang berkerja. Ayat yang Kak Nurul pakai pun best-best aku suka jugak copy paste ayat dia. hehe Blog ini dimiliki oleh seorang fasionista model muslimah.

Segmen-segmen yang Ben buat telah mempopularkan blog Ben. Sejak mempunyai anak comel, Qhalif, Ben dah jarang buat segmen baru. Mungkin dia busy duk layan Qhalif mana ada masa dah nak buat segmen. Korang nak tahu kisah Ben dengan Qhalif boleh la masuk blog Ben. Pemilik blog ini merupakan bekas tunang penjaga gol kebangsaan, Khairul Fahmi Che Mat. Dah nama pun peguam kan, mesti la pandai berkata-kata. Blog ini juga mengandungi banyak gambar comel Kak Nurul. Setiap entri memang ada maksud tersirat yang ingin disampaikan. Setiap entri diselitkan gambar-gambar yang menarik.

Pemilik blog juga seorang yang manis dan bertudung litup.

-Mempunyai penampilan dan susuk badan yang menarik. (Ujian akan diadakan kepada calon yang disenaraipendekkan). "Awak yakin mereka akan melancap juga selepas menonton video lucah? "Saya tidak pasti tetapi saya tahu mereka pun seperti saya". Natasha terus memandang ke arah ku apabila dia mendengar kata-kata itu. Tapi, perlu saya tekankan di sini, sekiranya awak mahu berhenti semasa proses temuduga, awak perlu berkata awak hendak berhenti dan sekiranya kami tidak mendengar sebarang permintaan seperti itu dari awak, kami akan meneruskan dengan proses temuduga dan segala yang berlaku selepas itu adalah di atas tanggungjawab anda sendiri kerana kami sudah memberi peluang untuk awak menamatkan temuduga ini. Baru-baru ini yuyu ada post entri pasal dia jadi cover untuk majalah dara. Siapa tidak suka mengikuti blog gadis kecil molek yang ramah dan comel macam Yuyu Zulaikha kan. Dah keluar tv, keluar surat khabar, majalah apatah lagi. Mula-mula blogger, kemudian model, kemudian pengacara, kemudian pelakon lepasnie mungkin penyanyi pulak kot. Mesti pengikut Hamis Jalika dah tak sabar nak melihat lakonan hebat beliau kan. Baru sahaja melangsungkan perkahwinan dengan Asfirdaus, abang kandung Fatin Liyana. Walaupun entri-entri Cik Epal mak datuk panjang bukan main, tapi aku baca jugak sampai habis. Kecantikan asli Fatin merupakan daya tarikan utama kepada blog Fatin. Walaupun panjang gila entri dia tulis, gigih aku duk baca setiap patah. Blogger serba boleh Hanis Zalikha juga mempunyai pengikut blog yang sangat ramai tak terkejar olehku. Korang yang nak baca kisah perkahwinan mereka cepat-cepat la masuk blog Maria. Video beliau kalau tak cecah ratus ribu pageview memang tak sah. Dia punya entri sempoi dan lawak macam video dia jugak.

Wechat id awek melayu-7Wechat id awek melayu-53Wechat id awek melayu-56

Berikut senarai 15 blog paling ramai pengikut di Malaysia dari Google Friends Connect. Lyssa memang diakui seorang blogger yang rajin dan peramah. Buat mereka yang nak tutorial mengenai blog, boleh masuk blog Lyssa. Bukan hanya glamour di dunia blog, malah di dunia realiti juga.